• موزه تخصصی نان

        نخستین موزه تخصصی نان در ایران و خاورمیانه در آبان ماه ۱۳۹۰ در مشهد افتتاح شد. از موضوعاتی که در این موزه به نمایش درآمده، مراحل تهیه آرد شامل بذرافشانی، گندم‌چینی، خرمن‌کوبی، ابزار تهیه نان شامل دستاس، آسیاب آبی، آسیاب بادی، شیوه پخت نان، انواع نان شامل سنگک، نان تنوری ساج و نان تنوری سفال هم ‌چنین رقص اپر (یکی از آیین های خراسانی منطبق با باورهای زراعی مردم منطقه) است.
        گفتنی است نخستین موزه نان در سطح جهان، در سال 1955م در آلمان راه‌اندازی شد که مورد توجه گردشگران بسیاری قرار گرفته است.


         

        تعداد بازدید :418
        نام:
        پست الکترونیک:
        شرح نظر:
        کد امنیتی: